Se de åbne positioner nedenstående

Om Jobgarden

Velkommen til vores Jobsite. Her kan du søge ledige stillinger, eller tilmelde din CV-profil til vores jobbank. Vi er altid på udkig efter nye dygtige og motiverede medarbejdere.

Virksomhedspræsentation

Jobgarden er altid på jagt efter gode sælgere til opsøgende salg af vores jobkoncept! Vi har udviklet et nyt og banebrydende system, der giver virksomhederne mulighed for at lade private jobsøgende signalere fremtidig interesse i en specifik stilling. Virksomhederne tilbydes en stærk produktsammensætning til en yderst fordelagtig pris, så du vil højst sandsynligt hurtigt opnå gode salgskonverteringer.

Du kan blive en del af vores unge og energiske team, der brænder for konceptet og glæder sig til at bringe Jobgarden ud over stepperne! Vi lægger vægt på den positive stemning blandt alle på arbejdspladsen samt at opretholde et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle er glade for at møde på arbejde.

Vores kontor er centralt beliggende i skønne omgivelser på Aarhus havn, hvor man i sin pause kan spadsere en tur langs kajen og nyde udsigten til vandet samt Dokk1 og Toldboden.

Se ledige stillinger eller læg dig i vores Jobbank her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!