Se de åbne positioner nedenstående

Job hos Brdr. Møller

Velkommen til vores Jobsite. Her kan du søge ledige stillinger, eller tilmelde din CV-profil til vores jobbank. Vi er altid på udkig efter nye dygtige og motiverede medarbejdere.

Brdr. Møller med hovedsæde i Brabrand er en moderne mellemstor entreprenørvirksomhed, der tilbyder professionelle anlægsløsninger. Fra de første gravearbejder har virksomheden udviklet sig til at håndtere en bred vifte af entreprenøropgaver. Vi har således mange års erfaring med at løse alle typer opgaver særligt indenfor fjernvarme, vej- og stiarbejder og kloakarbejde, men også andre typer entreprenøropgaver som belægningsopgaver, byggemodning, sø- og åoprensning m.m

Kort om os

Det hele startede i en kolonihave...

Brdr. Møller bygger på stolte familietraditioner. Den første maskine blev sat i arbejde i 1964, og i de første år stod de tre brødre Gert, Kurt og Jørn i spidsen for virksomheden. Deres forretningsprincipper var: Et ord er et ord. Den vare, vi leverer, er kvalitet. Og vi tør tage den nyeste teknologi i anvendelse. Sådan er det stadig hos Brdr. Møller, og det er principper, som vore kunder har sat stor pris på gennem årene. Det er de principper, der har betydet stor fremgang for virksomheden og sikret, at kunderne vender tilbage med nye opgaver. Og de principper vil vi ikke gå på kompromis med.

Af opgaver vi har løst gennem tiden kan bl.a. nævnes: etablering af Ringevejen fra Viborgvej til Paludan-Müllers Vej, fjernvarmearbejde med udgravning til store rør henover Ceres-krydset og Aarhus Å, etablering af rampeanlæg på Djurslandsmotorvejen, kloakering af 1000 parceller ved Skæring Strand og kloakering af knap 400 kolonihavehuse ved Brabrand Sø m.m.

Vi er for nuværende i gang med at udvikle infrastrukturen i forbindelse med Helhedsplan Gellerup og Toveshøj, hvor vi bl.a. arbejder med etablering af et nyt vejforløb og ny kloakledning samt etablering af en bredere vej med cykelsti.