JOBGARDEN –
TIME TO CHANGE THE GAME

Jobgarden er et nyt og unikt jobkoncept, der revolutionerer måden hvorpå private mennesker og virksomheder planlægger det næste jobskifte.

Tænk engang!
Frem til i dag har virksomheder ikke haft en chance for at give den private mand eller kvinde mulighed for at signalere interesse for et job i virksomheden.

Det ændrer sig nu.
Med Jobgarden giver virksomhederne for første gang privatpersoner i og uden for job mulighed for at signalere fremtidig interesse i specifikke jobpositioner i virksomheden.

Virksomhederne slår ganske enkelt dørene op for fremtidens medarbejdere på Jobgarden.com.
Privatpersoner kan med én enkelt jobprofil finde og knytte sig til forskellige ønskepositioner hos en lang række virksomheder. Med kun ét enkelt klik føjes profilen til en bestemt jobpositionen hos en bestemt virksomhed – let og ganske diskret.

UDNYT DINE MULIGHEDER & SKAB SIKKERHED

På sigt opbygger både virksomheder og private deres egen pulje af muligheder. Der skabes gode, relevante kontakter, som man kan drage nytte af, når behovet opstår. Og du står aldrig mere på bar bund, når du som virksomhed mister en medarbejder, eller som privatperson mister dit job.

Vi ønsker at Jobgarden skal kunne anvendes af alle; store som små virksomheder og privatpersoner inden for alle erhverv. Det afspejler sig bl.a. i vores brugervenlige system og vores simple og fair prissætning; Gratis for private og virksomheder betaler kun ved rekruttering.

Vi vil være vore brugeres foretrukne jobunivers og skabe fremtidens jobrelationer. Vi er drevet af ønsket om altid at levere et moderne og funktionelt system, der skaber langsigtet værdi for alle vore medlemmer.

Tilmeld dig Jobgarden og kom milevidt foran i din medarbejder- og jobsøgning.